• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
443 port issue
#1
Hi,

I need to access to my EdgeGateway from remote site but unfortunately the 443 port is closed, just the 80 is open. So the browser shows a FORBIDDEN messages when I try to connect to the EdgeGateway; also if I try IP:80 because 443 is closed

It's possible to change some web-server configurations of EdgeGateway in order to use other port instead of 443?
  Reply
#2
Well first of all you should tell us which Edge Gateway you are using? We cannot guess the device.

Then please also tell us the software version that is running on your device.

Thank you
Armin
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply
#3
And after you told us the correct device name I am able to shift this post to the right position in the forum. Right now it is listed under "netHAT" which is not an Edge Gateway by the way.
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply
#4
Hi, the device is netIOT Edge Gateway NIOT-E-TPI51-EN-RE (Connect) V1.2.1.0
  Reply
#5
You can use the web server in the device under the menu entry "System > Port Settings" to change the used ports 80 and 443 to any other one you want.

Regards
Armin
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply
#6
Thanks a lot!
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  USB Port Mapping DSongra 5 4,477 March-10th-2022, 09:20 AM
Last Post: Armin@netPI
  Node red web UI issue DSongra 3 3,544 July-22nd-2021, 02:47 PM
Last Post: Armin@netPI
  Docker exposed port don't send data on eth0 COswald 3 3,504 July-15th-2021, 02:10 PM
Last Post: Armin@netPI
  Touchscreen with DVI Port Dipro 1 2,404 March-23rd-2021, 09:46 PM
Last Post: Armin@netPI
  Accessing a modbus device connected to RTE port from Node-RED tad 10 8,784 October-2nd-2020, 07:21 AM
Last Post: Armin@netPI
  netPI _Node red issue SAhire@hilscher.local 1 2,271 September-23rd-2020, 08:00 AM
Last Post: Armin@netPI
  Receive at startup additional data through the Fieldbus Port Schranz 1 3,078 September-10th-2020, 10:55 AM
Last Post: Armin@netPI
  [SOLVED] Docker GUI login issue MGharat 1 3,019 September-19th-2019, 11:50 AM
Last Post: Armin@netPI
  normal ethernet port using for Profinet MGharat 4 5,130 August-7th-2019, 10:39 AM
Last Post: hannes
  [SOLVED] Using netPI's HDMI port Rahulsagar 2 4,320 December-14th-2018, 02:29 PM
Last Post: Rahulsagar

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)