• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Lost physical fieldbus connection
#7
Well, I started the example again to copy the error messages for you ... and now it works.

I did absolutely nothing else, just started the program again. I hope it will work in the future aswell.

If it is not working again tomorrow I think I need to contact you again and then I will have the Error messages for you. But for now i think I can work with it. Still I would be happy about any advise or reasons why it could not connect in the attempts before.

But thank you very much for your support.
  Reply


Messages In This Thread
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 10:03 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 10:45 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 11:17 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 11:36 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 11:52 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 12:45 PM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 01:02 PM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 07:28 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Problem with WIFI connection Farani 4 22 August-5th-2019, 02:54 PM
Last Post: Farani

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)