• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Lost physical fieldbus connection
#2
Hello, let us clarify the terms first of all.

You are talking about "fieldbus switch" ... so what is a fieldbus switch? ... is that a synonym for the two-ported Industrial Ethernet port of netPI for you?

You said you "shut it down". Do you mean you shut down the PLC or you shutdown the "PNS_simpleConfig" or the "fieldbus switch" ... this is unclear to me.

You say "no LEDs are flashing" ... which LEDs do you mean? The LEDs of the two RJ45 industrial ethernet ports? Or do you mean the LED bar on netPI's front? What is the status of the LEDs ERR, RUN, APL and SYS? These 4 LEDs are controlled specifically by the Industrial Ethernet controller embedded in netPI, so they tell us the most valueable information

Thx
Armin
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply


Messages In This Thread
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 10:03 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 10:45 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 11:17 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 11:36 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 11:52 AM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Whatzittoya13 - March-13th-2019, 12:45 PM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 01:02 PM
RE: Lost physical fieldbus connection - by Armin@netPI - March-13th-2019, 07:28 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Problem with WIFI connection Farani 4 22 August-5th-2019, 02:54 PM
Last Post: Farani

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)