• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RTE3 Use real time ethernet as "normal" ethernet interface
#46
Well I did some more tests with a PC and a Raspberry Pi both pinging the cifx0 for a while


Code:
64 bytes from 192.168.30.253: icmp_seq=2285 ttl=64 time=1.24 ms
64 bytes from 192.168.30.253: icmp_seq=2286 ttl=64 time=1.24 ms
64 bytes from 192.168.30.253: icmp_seq=2287 ttl=64 time=1.49 ms
^C
--- 192.168.30.253 ping statistics ---
2287 packets transmitted, 2286 received, 0% packet loss, time 2289371ms
rtt min/avg/max/mdev = 0.811/4.565/937.514/49.555 ms


I can't see any packets lost, but I see indeed ping commands that take ~1000msec to respond. This needs more time to investigate.

Have your ping commands a timeout lesser than this 1000msec configured maybe and hence are declared as lost?
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply


Messages In This Thread
RE: RTE3 Use real time ethernet as "normal" ethernet interface - by Armin@netPI - May-6th-2019, 08:22 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Profinet Startup Time Schranz 3 31 November-18th-2019, 03:22 PM
Last Post: Armin@netPI
  normal ethernet port using for Profinet MGharat 4 35 August-7th-2019, 10:39 AM
Last Post: hannes
  Launching multi-containers at a time - Docker stacks Armin@netPI 0 39 June-4th-2019, 04:11 PM
Last Post: Armin@netPI
  niot-e-npi3-51-en (RS485 <-> Industrial Ethernet) merklethomas 6 60 April-26th-2019, 01:38 PM
Last Post: Armin@netPI
  Modbus TCP Connection via RTE Ethernet Ports Flo_Lo 18 485 April-15th-2019, 09:50 PM
Last Post: Armin@netPI
  USB/Ethernet adapter slos 4 52 April-8th-2019, 09:11 AM
Last Post: slos
  [SOLVED] Use netX interface as profinet controller jromero248 2 64 January-10th-2019, 12:30 PM
Last Post: jromero248
  IP Realtime Ethernet michu252 7 324 August-21st-2018, 10:41 AM
Last Post: Armin@netPI
  EtherCAT Slave OP mode (netPI RTE3) mauroriva 1 115 June-20th-2018, 08:38 AM
Last Post: Armin@netPI
  usage of hilschernetpi/netpi-netx-ethernet-lan is working but costs 25% cpu power Michael_d 7 158 March-9th-2018, 10:52 AM
Last Post: Michael_d

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)