• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RTE3 Use real time ethernet as "normal" ethernet interface
#23
Hey Patrick,

Quote:the network mode "host" is not supported with this feature.

I have tried to use a user-defined-network using driver "bridge" and the pre-defined "bridge" network, but I get the same result as using network-type "host".
The IP-Adress shown with "ip add show" is "10.7.1.115/8".

Have you tried to use the following configuration and reached the expected behaviour?


Code:
address 10.7.1.115
network 255.255.255.0
gateway 10.7.1.1

Thanks,
Andi
  Reply


Messages In This Thread
RE: RTE3 Use real time ethernet as "normal" ethernet interface - by Andi - April-11th-2019, 02:05 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Profinet Startup Time Schranz 3 31 November-18th-2019, 03:22 PM
Last Post: Armin@netPI
  normal ethernet port using for Profinet MGharat 4 35 August-7th-2019, 10:39 AM
Last Post: hannes
  Launching multi-containers at a time - Docker stacks Armin@netPI 0 38 June-4th-2019, 04:11 PM
Last Post: Armin@netPI
  niot-e-npi3-51-en (RS485 <-> Industrial Ethernet) merklethomas 6 59 April-26th-2019, 01:38 PM
Last Post: Armin@netPI
  Modbus TCP Connection via RTE Ethernet Ports Flo_Lo 18 484 April-15th-2019, 09:50 PM
Last Post: Armin@netPI
  USB/Ethernet adapter slos 4 52 April-8th-2019, 09:11 AM
Last Post: slos
  [SOLVED] Use netX interface as profinet controller jromero248 2 64 January-10th-2019, 12:30 PM
Last Post: jromero248
  IP Realtime Ethernet michu252 7 324 August-21st-2018, 10:41 AM
Last Post: Armin@netPI
  EtherCAT Slave OP mode (netPI RTE3) mauroriva 1 115 June-20th-2018, 08:38 AM
Last Post: Armin@netPI
  usage of hilschernetpi/netpi-netx-ethernet-lan is working but costs 25% cpu power Michael_d 7 158 March-9th-2018, 10:52 AM
Last Post: Michael_d

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)