• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default Gateway does not work
#13
My colleague found an interesting article here https://etherarp.net/basics-link-local/ that might explain why Linux and its network/routing protocol stack is treating the IP address range 169.254.x.x so special.
I think at this time everybody understands here that Hilscher is not able to make a deep dive into the Linux source code (the Raspbian OS source code by the way is the base for netPI's YOCTO linux) to search the root cause for this treatment.
Since it is proven that the original Raspberry Pi handles the packets the same like netPI we are fine with that issue and accept it as given.
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply


Messages In This Thread
Default Gateway does not work - by lunz1 - July-31st-2019, 12:37 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - July-31st-2019, 12:46 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - July-31st-2019, 02:26 PM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 06:47 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 08:00 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 08:38 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 08:15 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 11:34 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 12:08 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 12:09 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 01:22 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-2nd-2019, 08:01 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-13th-2019, 11:16 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-14th-2019, 06:57 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-14th-2019, 08:01 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-15th-2019, 02:01 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] netPI stops working (502 - Bad Gateway) Andi 3 36 June-19th-2019, 03:58 PM
Last Post: Andi
  netPI & Edge Gateway differences MGharat 5 29 May-10th-2019, 10:48 AM
Last Post: Armin@netPI
  Pull image does not work Jonas.Sellmann@outlook.de 3 195 August-1st-2018, 08:07 AM
Last Post: Armin@netPI
  Edge Gateway Manager - Docker Management HagnSchool 1 89 June-8th-2018, 07:50 AM
Last Post: Armin@netPI
  Default listening TCP/UDP ports Armin@netPI 0 91 February-9th-2018, 01:36 PM
Last Post: Armin@netPI

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)