• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default Gateway does not work
#11
See the result in my Wireshark trace of my out/ingoing traffic to my Internet connection and this screws me totally up

   

you see the forwarded ping 8.8.8.8 to the internet ...
you see the reply from the internet from 8.8.8.8 ...
and then you see exactly this reply that initially should go to my 2nd network card to my Raspberry Pi (169.254.100.123) but instead you see it going out to my network connected to the internet.

So the packet seems not to find its way back to the correct interface card in my notebook.

At this time I have to admit that I am a network amateur.
You never fail until you stop trying.“, Albert Einstein (1879 - 1955)

  Reply


Messages In This Thread
Default Gateway does not work - by lunz1 - July-31st-2019, 12:37 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - July-31st-2019, 12:46 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - July-31st-2019, 02:26 PM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 06:47 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 08:00 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 08:38 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 08:15 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 11:34 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-1st-2019, 12:08 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 12:09 PM
[SOLVED] RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 12:25 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-1st-2019, 01:22 PM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-2nd-2019, 08:01 AM
RE: Default Gateway does not work - by lunz1 - August-13th-2019, 11:16 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-14th-2019, 06:57 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-14th-2019, 08:01 AM
RE: Default Gateway does not work - by Armin@netPI - August-15th-2019, 02:01 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] netPI stops working (502 - Bad Gateway) Andi 3 36 June-19th-2019, 03:58 PM
Last Post: Andi
  netPI & Edge Gateway differences MGharat 5 29 May-10th-2019, 10:48 AM
Last Post: Armin@netPI
  Pull image does not work Jonas.Sellmann@outlook.de 3 195 August-1st-2018, 08:07 AM
Last Post: Armin@netPI
  Edge Gateway Manager - Docker Management HagnSchool 1 89 June-8th-2018, 07:50 AM
Last Post: Armin@netPI
  Default listening TCP/UDP ports Armin@netPI 0 91 February-9th-2018, 01:36 PM
Last Post: Armin@netPI

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)